Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aralık Ayı Burç Yorumları

02.12.2021
322
A+
A-

Yeni bir yıla girmeye hazırlanırken.. 

Enerjisel etkiler başka yaklaşımlar gerektiriyor.

ARA REKLAM ALANI

Biz 2020’de Satürn ve Jüpiter’in Kova Burcu etkileşimi 200 yıl sürecek hava elementi etkisini başlattı. Arka planda o hep var olacak.  Her 20 yılda bir kavuşacaklar ve bu hava burçlarında gerçekleşecek. 180 yıldır maddesel etki veriyorlardı. Herşey markalaşmıştı şimdi teknolojiyi çoğaltacaklar.

Bireysel başarı değil artık Kollektif başarı ön planda aslında Dünyada. 

Dernekler, sendikalar, gruplar artık önemli.

Bilimsel ve teknolojik ilerleme isteyen bir çağ.

Son Satürn Uranüs karesini Hava-Toprak (markaların kan kaybedişi, eski ve modası geçmiş olanın ortadan kalkışı Uranüs Boğa ) etkili 16/31 Aralık tarihleri arasında yaşayacağız. 

3. kere kare açıya girmiş olacaklar. Mali zorluklar, finansal krizler, satın alma gücünün keskin bir şekilde düşüşü, enflasyona yenik düşen maliyet artışları ve gıda üretim maliyeti ve fiyatlarının yükselişi, zaten devam eden içinde yaşadığımız zorlukların devamı. 

Bu  sert enerjiler insanların son rezervlerine kadar harcamaları ve ayrıca tatsız yasakların gelişidir diyebiliriz. 

23 Aralık 2021  Kuzey Düğüm 06.16 de Boğa burcuna 18 ay kalmak üzere giriş yapacak. 

GAD ise Akrep burcuna geçecek. Üreten ve harcayan etkiler altında olacağız. Umarın dengede durabiliriz. Önümüzdeki dönemde anahtarımız, her yaşta sürekli değer yaratma, üretim, kaynaklarımız, öz saygımızı aktive etmek olmalı. 

24 Arakık’ta Satürn Uranüs karesi ayrıca, Satürn’ün yıkıcı yönleri, dışarıdan bir baskı hissetmemize neden olacak. Satürn kısıtlamalar herkesin iradesi üzerinde kontrol sağlamak için her türlü denetim bizi bekliyor olacak. Denetim artışı ve bunun özgürlükçü Uranüs’le etkileşimi. Uranüs öngörülemez ve planları bozandır. Hak ve özgürlüklerimizin ihlali gibi algılayacağız. 

📍1 Aralık 2021’de saat 16.23’de gizemler gezegeni Neptün retrosunu bitirip hızlanmaya başlıyor. Venüs’ün üst oktavı aşkın koruyucu gezegeni hayallerimizin gerçek olması için çalışır. Yeteneklerimizi içsel çalışmamızdan sonra ortaya çıkarabiliriz. Bağımlılık ve bağışıklık gücümüzü etkiler. Meditasyon, dua, tüm manevi uygulamalar coşuyor ve Neptün’ün sisini kaldırmaya yardımcı olacaktır . Düz hareketle bsşkayınca karma ile olan bağlantılarımızdan uzaklaşıyoruz. 

📍4 Aralık 2021 saat 10.42’de 12° 10’ da Yay burcunda Tam Güneş Tutulması yaşayacağız. 

Heyecan verici fırsatlar verebilir bazılarımıza bu kozmik geçişlerle yeni başlangıçlar umabiliriz. Ay tutulmalarında güçlü sonlanma olurken Güneş tutulmasında çocuğun doğumu gibi heyecan vardır. Nedir Yay felsefe ve ahlaktır. Bunun vurgusu içindeyiz. Yüksek hedeflerimiz için çabalamalıyız, dil öğrenimi, seyahat burda turizm parlayabilir, ikizlerden gelen iletişim gücü, yüksek Bilgi, bilginin yükselişi, okullarla ilgili  haberler, kültür ihtiyacı, yabancı kültürlere saygı, yabancı kültürlere anlayış, içindeki ırkçının kontrolü. 

Aşırı iyimser olanlar evet bu etkiler var ama Yay burcunda bulunan Ay ve Güneş’e  Balıktaki Neptün karede. Hayal kırıklığına düşmemiz çok muhtemel. Aşırı iyimser olmayın, Satürn Bilge bir öğretmendir Neptün ile uyumlu ve bize ciddiyet katacaktır. KaraAya karşıtlık durumu ise çok zorlu bir süreç yaratıyor olacak. 

📍13 Aralık 2021 saat 12.53’de Mars zorlu süreci ve yöneticisi olduğu Akrep’ten çıkıp Yay burcuna geçiyor. Savaşa bir mola sosyal bir ateş yanacak içimizde. Ailemize, dostlarımıza, sevdiklerimize zaman ayırıp bir araya gelebiliriz. 

📍13 Aralık 2021’de yine bir kişisel gezegen olan Merkür 20,52’de Oğlak burcuna geçiyor. Herşeyi kontrol altına almak isteyeceğimiz, zamanı iyi değerlendirip, planlı programlı olacağımız bir dönem. İş, meslek, kariyer zihnimizde ön plana geçiyor olacak. 

📍19 Aralık 2021’de Düğümler burç değiştirmeye hazırlanırken İkizler burcunda Dolunay yaşayacağız. Daha iletişimsel, daha konuşkan, daha değişime hazırız. Dolunay sert bir enerji böyle günlerde zihnimizle duygularımız arasında tercih değil denge arayışında olmamız bize faydalı olacaktır. Kesinlikle solunum yolları ve sinirlerimiz darbe alacaktır. Omuzlar, kollar, eller etki altında olacak. 

📍Bu Dolunay gününde Venüs yani 19 Aralık tarihinde saat 13,36’da Venüs Oğlak burcunda Retrosuna başlıyor. Bu dönemde mücevher-altın, lüks olan eşyalar veya sanat eseri satın almanız sizi zarara uğratabilir değerinde alamayabilirsiniz, büyük miktarda para yatırmanız veya evlenmeniz de önerilmez. 

Eğer Venüs’ünüz Natal haritada Retro ise sizin için şanslı dönem olacaktır. Eski sevgililer geri gelmeye yeltenecek, Retro bitmemiş iş demek. Hadi çözün diyor Evren, yeniden düşün, değerlendir. Manevi ve etik değerlerinizi güncellemeye alın. 

📍21 Aralık 2021 saat 19.00’da Güneş Oğlak burcuna geçiyor. Sevgili ♑️ Oğlaklar Doğum Gününüz Kutlu Olsun. 🎂🍭🍀♑️🙏

Dünyalılar olarak daha hırslı ve amaçlı olacağız tıpkı Oğlak burcunda doğanlar gibi. Dikkatlice düşünülmüş planlar yapmanın tam zamanı. Hedeflerimiz için herşeyi yapabiliriz.  

📍29 Aralık 2021 saat 07.10’da Jüpiter yöneticisi olduğu yani güçlü olduğu Balık burcuna geçiyor. Ruhsal uyanışa hazırmısınız..! Yeni ilaçlar geliyor, psikoloji ön plana çıkıyor, tıp ilerliyor. Kanserin çaresini bekliyor insanlık bunu duymamızı umut ediyorum. 

Balık değişken bir burçtur. Zodyak burçları içindeki yolculukta deneyim biriktirmiştir. 

Balık sırları temsil eder Jüpiter ya sırları ifşa edecek ya da teşvik edecektir.  

Gerçeğe ulaşma, maneviyat evidir Balık burcu. 

İç potansiyellerimizin sonsuzluğunda durur olmasına rağmen Jüpiter aktif ve sosyal bir gezegendir. Çevremizi, Dünyayı daha iyi algılamamıza yardım edecektir. Yeni fikirlere hazır olun, büyüyüp genişleyeceğiz 🤣, gelişeceğiz, yeni bakış açılarını hayatımıza daha kolayca adapte edeceğiz.

Olumlu anlamda hepimize katkı olmasını diliyorum. 

Burçları Neler Bekliyor?

♈️Yükseleni ve Güneşi 

Koç Burcu olanlar için

      21 Mart – 19 Nisan

Sevgili Koç’lar ve yükselen Koç’lar, Aralık ayında şok edici, zorlayıcı ve hatta hayal kırıklığı yaratıcı etkiler görebilirsiniz. Satürn etrafla ilişkilerinizi, Uranüs para işlerinizi, Mars kişisel gelişim ve seyehat gibi konularda sizi sıkar ve dürtüler verirken ayın 3. haftası Güneş ve Plüton kariyer evinizde  duruyor olacaklar. Tarafsızlıkta fazla ileri gitmeyin, çünkü çevrenizdekiler sizden sorumlu davranmanızı bekliyor tabiki Satürn’de. 

Kaderle mücadele etmeyin sevgili Koç’lar biraz yavaştan alın, biraz bekleyin. Gezegenler 10. evinizde toplanmış vaziyetteler sevgili Koç’lar yeni ilginç kariyer planlamaları yapabilirsiniz, faydalı bağlantılar kurma fırsatı yakalayabilirsiniz. Neptün düz hareketine kendi evinden başlıyor Jüpiter’de orda hiç birşeyi fazla abartmayın. Bağışıklığınızı güçlendirin. Koç’lar  damarlarınıza ve tansiyonunuza dikkat edin. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşanacak.

Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Evren sizi ya akademik eğitim ya felsefik yaklaşımlar içine çekiyor, maneviyata giriş gibi yeni şeyler denemeye teşvik edecek. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili sıkıntılar oluşabilir. Burası bilgi ve iletişim evi yani yeni bilgiler gelebilir. Fark etmediğiniz yada görmezden geldiğiniz şeyler bilginize sunulabilir. 

Ve yılın son Retrosu Venüs’ten kariyer evinde gerilemeye başlayacak. Kariyer alanınızda yarım bıraktığınız projeler yeniden gündem olacak. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♉️Yükseleni ve Güneşi 

Boğa Burcu olanlar için.

      20 Nisan – 20 Mayıs

Sevgili Boğa’lar ve yükselen Boğa’lar, Uranüs burcunuzda ve bu herzaman tutarsızlık yaratıcı, standartın dışına çıkmak demek. Satürn kariyer evinizde, ve Plüton, Merkür, Venüs, Güneş hayattaki arzularınızı, isteklerinizi ifade eden evde. Neptün Retrosunu 11. evde bitiriyor. 

Daha dışa dönük olmanız, çatışmaları bitirmeniz  çok muhtemel. Şimdi yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Etki alanınız genişliyor olacak Mars’ı ilişkilerde deneyimlediniz şimdi para hattınızda duracak. O yüzden harcamalar konusunda ekstra dikkatli olun. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Burası para hattı ve parasal mevzular gündeminiz olacak. Ortaklarınızı da temsil eden bu ev etki alırken kime güveneceğinizi kestirebilirsiniz. Bu etkide aldığınız açıyla bilinmezlikler olacaktır. Borçlarınız varsa ödemeyi seçin. Burası borçları temsil eder.  

Burada bir takım yeni kararlar almanızı isteyecektir evren. Tutarlı olmaya çalışın diğer kişileri suçlamayın. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Yine para hattındayız bu defa üretim tarafınız etkide yeni kararlar, kendi işi olanlar profesyonel bakış açıları geliştireceklerdir. 

Ne için çabaladığını burda şimdi anlamlandıracak Boğa’lar. İşte çalışanlar kendilerini göstermelidir. 

Para hattında harcamalara dikkat derken gelebilecek potansiyel fırsatları iyi değerlendirme zamanı. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♊️Yükseleni ve Güneşi 

İkizler Burcu olanlar için. 

     21 Mayıs – 21 Haziran

Sevgili İkizler ve yükselen İkizler, zor zamanlardan geçtiniz tam 18 ay oldu Kadersel Düiğümleri ağırladınız Yay Burcu’yla beraber. 

Karmik büyük sınavlardan geçtiniz. Kadersel sistemleri anlayanları, oyunun kurallarını algılayanları etik ve ahlaklı kalanları bundan sonra başarı bekliyor. 

Mars ilişkiler evinizde yalnız değil ekip halinde hareket etmek 11. evdeki Şiron Koç’a iyi gelecektir. Sisteme dahil olan, kadere kafa yoran İkizler Burcu mensupları diğer insanların fikirlerini, mesleki ve insani gelişimlerinin hayatlarına kattıklarına uyanabilirler. Artık motivasyonlu ve hedefli İkizler niteliklerini kavrayıp başarı yolunda diğerlerinin de ihtiyaç ve gereksinimlerini takdir etmeye başlayacaklardır. Yılbaşı öncesi dikkat eski alışkanlıklar geri gelebilir hediye telaşı sizi yine manasızca para harcatabilir. 

Satürn 8. evde sizi disipline etmek, prensipli, dakik yapmak istiyor. Herşey zamana yenilir  bu yüzden daha fazla acı çekmeden bu prensipleri kulanın. Güneş, yöneticiniz Merkür, Plüton, Venüs dönüşüm evinizde parayla ilgili sıkıntılar sürüyor olsada iyileştirme gelecektir. Neptün şimdi düz harekette ve Kariyer evinizde daha net algılayabilirsiniz. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de karşıt burcunuz Yay’da YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Kişisel hayatınız, ilişkileriniz, ortaklarınız gibi konular enerji altında kalacak. Bir çok İkizler Burcu hayatlarında evlilik kararı alacaklardır. Onları şimdiden tebrik ediyorum. Enerjileri farklılaşmış birlikteliklerde ise boşanmalar söz konusu olacak.. Bu tutulma etkisi ilişkiler evinizde.

Sorunlar karşısında pes etmeyin, yeni arkadaşlıklarda kurulacaktır. Güçlü ve samimi iletişim kurun. 

Ayrıca bir iyileşmede uzun darbelerden ve dayaklardan sonra Venüs’ten. Venüs size değerinizi hissettirecek, finansal durumunuzu stabilize edecektir. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de burcunuzda  Dolunay yaşanacak. Bu süreçte asla aşırıya kaçmayın. Zorluklarda anlayış ve diplomasi gösterin. 

Kendin için çaba göster ve ruhunu duy. 

Çağrısını yalnız kalarak, sessiz kalarak, hiç birşeysiz kalarak duy. PC, telefonu bırak ve kendini duy. Dengede ol kendinle ve çevrenle, ailenle.. Bu süreçte ise iş başvuruları yapmayın, sorun çözmeye bakın, hareketlerinize hatta düşüncelerinize çok dikkat edin. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♋️Yükseleni ve Güneşi YENGEÇ Burcu olanlar…

      22 Haziran – 22 Temmuz

Sevgili Yengeç’ler ve yükselen Yengeç’ler, Mars  iş ve kariyer evinizde koşturmaca, hız, hareket, maksimum iş yükü altında olabilirsiniz demek.

Bütün gezegenler Aralık ayında karşınızda bu ilişkiler hattını etkileyecek. Kavga etmeyin, anlaşmazlıklara düşmeyin sağduyulu ve sakin kalın. İleri harekete geçen Neptün ise seyahat evinizde. Satürn para hattınızda sizi maddi olarak zorlayabilir, para kaybedebilirsiniz. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Burası sağlık hattı viral bir hastalığa yakalanabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa rahatsızlanabilir. Yakın akrabalarınızın sağlık sorunları olabilir. Gergin olmamaya çalışın yada daha az gerginleşin. Depresyona dikkat edin. Bu kadar gezegen toplanmasında ateş vurgusu var yanmamaya yani ateşe dikkat. Gıdanıza dikkat edin beslenmenize özen gösterin. Sağlığınızı bu ara mutlaka güçlendirme yoluna gidin. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Manevi yanınızı etkileyecek. Burası yalnızlık, meditasyon ve hastaneleri temsil eder. Sağlığınız gerçekten önemli bu ay. 

Bu yalnızlıkta ötelediğiniz, ertelediğiniz, algılamak istemediğiniz sorunlara eğilebilirsiniz. Sevgili Yengeç’ler bu ev aileyi. cinselliği temsil eder rahatlamanıza izin vermeyen ve sizi diken üstünde tutan çok fazla endişe algınız var. Bir orta yol bulmalısınız. Kişisel olarak herzaman içsel gücünü bulanlar ilerleyebilir. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♌️ Yükseleni ve Güneşi ASLAN Burcu olanlar…

      23 Temmuz – 22 Ağustos 

Sevgili Aslan’lar ve yükselen Aslan’lar, bütün gezegenler iş hayatınızda toplanmış durumda, kariyer evinizdeki Uranüs’ede şanslı bir açı yollamaktalar. Aşk evinizde Mars yeni birisiyle sizi tutkulu bir maceraya sürükleyebilir. Jüpiter finans evinizde çalıştığınız kadar alacaksınız. Satürn ilişkiler evinizde eşle, ortakla ilgili sorunlar verecektir. Can sıkıcı tartışmalar yaşanabilir, her şeyi abarta bilirsiniz. Bu çok yorucu karşınızdakine de sıkıntı vermektesiniz. Dengeli olmayı hedeflemelisiniz.  İnsanları gücendirmeyin sevgili Aslan’lar. 

Neptün yine karma ve dönüşüm evinde normal hızına geçiyor olacak. Mini tatiller yapın. Sağlığınıza özen göstermeye devam edin. Sabahları hafif yürüyüş ve egzersiz size iyi gelecektir. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacağız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Güneşin evinde zevk veren şeyleri yapabilmen büyük nimet sevgili Aslan’lar. Ruhunuz rahatta herşey uyum içinde. Her yönden Aralık ayı başarılı: aşkta, işte ve aile hayatında. Yalnız Aslanın gölge yönlerine kaçmayın, kimseyi gücendirmeyin, şımarmayın, kibirlenmeyin, abartmayın, övgü peşinde, takdir peşinde koşmayın. İnsanlara karşı anlayışlı ve sabırlı olun. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Pozitif enerjinizi potansiyel olarak kullanın. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. İlişkileri geliştirme bir takım ilişkilere ise son verme zamanı. Uzlaşmacı yanınız burda sinirlenmemek için faydalı olacaktır. Herkesin kendi seçimleri vardır. 

O yüzden anlayış geliştirmek sakinlik verecektir. Abartma huyunuzu kontrol altına alın, bağırıp çağırmayı trole edin. Spaya gidin, masaj yaptırın. Mutlaka doğaya kaçın, doğada nefes alın. 

Çevrenizde oluşabilecek Dolunay gerilimlerine önlem alın. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♍️ Yükseleni ve Güneşi BAŞAK Burcu olanlar…

      23 Ağustos – 22 Eylül

Sevgili Başak’lar ve yükselen Başak’lar, aile, flörtler, hobiler alanınız gezegenlerle dolu, stressiz bir ilişki, destek gördüğünüz biriyle ilişki başlatabilirsiniz. MC de Kuzey Düğüm yeni yol ayrımları demek yeni bir işe sorunsuzca geçiş de olabilir. Başaklar daha fazla kazanmanın ve kendileriyle gurur duymanın bir yolunu bulacaklar. Sağlık olarak enfeksiyonlara dikkatinizi çekmek isterim. Teması azaltın, üşütmeyin. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Ailenizin daha da ön plana çıkacağı zamanlar. Soy kökeninize odaklanabilirsiniz. Yeni bir ev yada yazlık satın alabilirsiniz, dekorasyon yaptırabilirsiniz. Akrabalarınızla ilgili sıkıntılarda söz konusu olabilir. Eşinize sürekli eleştirel tarzda muhatap almayın onu sıkabilirsiniz. İnsanları eleştirmeyi bırakın. Hayatın bir bumerang olduğunu (Karma) unutmayın, arzularınızı kontrol edin ve olumsuz duygulara kapı açmayın. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Burası kariyer, statü ve kader alanınız. Yeteneklerinizin göz önüne serilişiyle daha görünür olmanızın zamanı. 

Burası aynı zamanda hırs alanı mutlaka hizmet kapasitenizi artırın. Her işinizde bilginize güvenin çünkü çağ bilgi çağı. İş değiştirmenizde mümkün. Bu Dolunay’da fakat plansız hareket etmeyin. Artıları ve eksileri önceden tartarak, tasarlanan her şey kolaylaşacaktır. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♎️ Yükseleni ve Güneşi TERAZİ Burcu olanlar…

      23 Eylül – 23 Ekim 

Sevgili Terazi’ler ve yükselen Terazi’ler, gezegenler iletişim ve aile evinizde toplanmış durumda ev içinde anne-baba, akrabalar, güvenlik istediğiniz bir süreç olacak. Geçmişe dönebilirsiniz, nostaljik takılabilirsiniz. Mars iletişim evinizde ve aile bağlarını zorlayabilir, kardeşleri çarpıştırabilir. 

Neptün çalışma hayatınıza yeni vizyonlar katacaktır. Satürn ise yaratıcı dürtülerinizi daraltıcı etkide olacak. Düzensiz ve yetersiz beslenme size sıkıntı olarak dönebilir. Virüs saldırılarına muhatabsınız gerekli önlemleri almalısınız. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Aile bağlarınızı güçlendirmeniz sıkıntılı pozisyonlara direnci artıracaktır. Aile içi ortak projeler söz konusu hatta ticaret dahi ortak yapılabilir. Bu ev iletişim, seyahat (kısa süreli çıkılabilir) ve trafikte her zamankinden dikkatli ol. 

İletişimsel kazalarada dikkat et. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Bu bir sonlanma enerjisi çatışmalar vaad edebilir. Eski, birikmiş sorunları çözmeniz, sağlığınızla ilgilenmeniz gerekebilir. 

Kendinizle alakalı yeni kabuller, fark edişler yaşayabilirsiniz. Hukuksal konular gündeminize gelebilir. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♏️ Yükseleni ve Güneşi AKREP Burcu olanlar…

      24 Ekim – 22 Kasım 

Sevgili Akrep’ler ve yükselen Akrep’ler, gezegenler iletişim evinizde toplanmış vaziyette Aralık ayında. Kardeşlerle ilişkilerinize dikkat edin. İletişim algınız, bakış açılarınız, algılamanız ve gelecekle ilgili düşünceleriniz değişebilir. Satürn aile evinizde size büyük sorumluluklar yüklüyor olacak. Anne ve babanıza daha çok önem vermeniz gerekecektir. Yöneticiniz Mars para evinizde harcamalara dikkat edin. Neptün Retro hareketini aşk evinizde sonlandıracak. Gizli aşklar getirmiş olabilir, çocuklarınız sizi şaşırtabilir, yanıltabilir. Sanatsal yönleriniz ön plana gelmek isteyebilir. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Tutulma para evinizde olacağından ayın başında mali zorluklar söz konusu olabilir. Değişim istiyorsanız, çok çalışmalı ve yıldızların desteğini beklemelisiniz. Üretim, değer ve para hedeflerinizi gözden geçirin. Yeni başlangıçlarla Akrepler hayatlarını iyileştirmek isteyecekler. Dikkatli yönetilen bütçede çok işe yarayacaktır bu değişimler. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Krizler eviniz etki altında kalacak. Risk almak isteyip istemediğinize kendiniz karar vereceksiniz. Finansal kaynaklarınız ve harcamalarınız üzerinde çalışmak zorunda kalacaksınız. Yaratıcı fikirlere kendinizi açın. Akıllıca para harcayın. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♐️ Yükseleni ve Güneşi 

YAY Burcu olanlar…

     23 Kasım – 21 Aralık

Sevgili Yay’lar ve yükselen Yay’lar, gezegenler finans, para ve değerler evinizde. Önemli bir ay çalışarak, planlayarak bir çok güzel şey elde edebilirsiniz. Bu güçlü enerjilerle işler planladığınız gibi gidebilir. Mars burcunuzda size atılım gücü veriyor. Kontrol edemezseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Satürn iletişim evinizde size bir otoriterlik sunuyor. Neptün’nün düz hareketine 4. evden başlayacak ev alımından, yer değiştirmeye, suya yakınlık özlemi, deniz kenarı gibi etkiler verebilir. Su herşeyi çözer sorunlar daha rahatlıyor olacaktır. 

Kendiniz için belirli hedefler belirleyin, çabalarınız destek bulacaktır. Sabırlı ana ısrarlı olun başarmak için. Birinci ev kişinin kendisidir görünüşünüzde değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Sağlıkta bu evde bu enerjilerden   kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de burcunuzda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Yorgunluk hissetmeniz çok mümkün.

Öte yandan sizi direk etkilediğinden imaj, duruş, tarz değişimine gidebilirsiniz. Kendiniz için satın almalar yapabilirsiniz. Bazı şeyleri değiştirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Beklenmedik kararlar aldırabilir düşünmeden hareket etmeyin. Sağlığınıza dikkat edin. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Karşıt burcunuz İkizler ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalar eviniz sert bir enerji altında kalacak. Kişisel hayatınızı yönetmeniz gerekecek. Bir krizden bahsedebiliriz. Dolunay sert kararlar aldırabilir. Kişisel hayatınızı düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Bu veda anlamına gelebilir. Hayat sürprizlerle dolu fırsatların heran görülme ihtimali var. Sakin kalın yakın çevreden yeni başlangıçlar olabilir. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♑️ Yükseleni ve Güneşi OĞLAK Burcu olanlar…

      22 Aralık – 20 Ocak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen Oğlak’lar, 🎂Doğum Gününüz Kutlu Olsun.. Herşey gönlünüzce olsun. 🙏Gezegenler burcunuzdan geçmekteler. Çok yıprandınız deyim yerindeyse saç baş yoldunuz.

Yılın son ayındayız daha rahatlıyorsunuz yapacak daha bir sürü iş çıkarabilirsiniz. Hırsınız bunu sağlayacaktır. Biraz rahatlayınca huzurda bulabilirsiniz. Bir enerji yüklemesi altındasınız Satürn yöneticiniz para evinde size dayanıklılık ve sağlamlık vermekle birlikte kısıtlılıkta vermekte . Kariyeriniz hep yol ayrımında gelecek fırsatları kaçırmayın. 

Plüton her an sizi dönüştürmeye, değişiklikler yapmaya zorluyor. Mars 12. evde gizli düşmanlara dikkat edin, arkanızdan iş çevirmesinler. Neptün’ün 3. evde Retrosunu bitirmesi bir çok alanda yeni vizyonlar demek.  

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Maneviyat isteyen fakat odaklanmada isteyen bir ev. Gizemler evi burası yalnız kalmak istersiniz. Sağlığıda etkileyen bir yer. Ruh halinizi düzelterek sağlığınıza katkı yapabilirsiniz. Yani depresyona girmeyin. Gevşeyin, yaratıcı sanatsal uğraşılar bulun. Kendini geliştirme konuları da gündeminizde ve ana madde olmaya aday. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. İş hayatınızı etkileyen bir Dolunay. Kendiniz için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz hizmet etmeyeni çıkarın hayatınızdan. Kendinizi geliştirebilirsiniz. Faaliyet alanınızı değiştirebilirsiniz. Gerginlikler bu anlarda da kontrol edilmeli. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♒️ Yükseleni ve Güneşi 

KOVA Burcu olanlar…

      21 Ocak – 18 Şubat

Sevgili Kovalar ve yükselen Kova’lar,

gezegenler 12. evinizde burası hizmet hattı, sağlık hattı. Sağlığınıza dikkat edin lütfen sevgili Kova’lar. Tanıştığınız herkesi dost sanmayın geçmişinizden gelen düşmanlarınız olabilir. Herkese güven duymayın. Yöneticiniz Satürn burcunuzda dönüşümlere hazır olun. Uranüs ise aile evinizde yani gerçekleri çıplak olarak görmenizi istiyor. Aile içi savaş çıkabilir bu yoğun kare enerjiyle. Satürn istikrar ve mantık istiyor. Neptün 2. evinizde Retro hareketini sonlandırıyor. Fırsatları değerlendirin bu fırsatları içsel olarakta değerlendirin. Mars 11. evinizi hareketlendiriyor çevrenizle uzlaşın. Çatışmalara girmeyin.

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Çevreniz, arkadaş gruplarınız, umutlarınız, paranız etki alacak. Çok hareketli ve üretken olabilirsiniz ana fazla abartmayın siz yinede koşturmacayı. Liderlik vasfı kazanabilirsiniz hatta müttefikleriniz bile olabilir. . Ruh eşinizle tanışabilirsiniz bu gruplar içinden. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak. Aşk, flörtler, çocuklar ve riskler faktörleri etki altında olacak. Dolunay sert bir enerji düşünerek hareket edin. Bu sonlanma enerjisiyle değişim istiyorsan harekete geç. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

♓️ Yükseleni ve Güneşi 

BALIK Burcu olanlar…

     19 Şubat – 20 Mart

Sevgili Balıklar ve yükselen Balık’lar, 

gezegenler 11. evinizde bu çevrenize karşı bir özgüven yüklemesi yapacaktır. Çevrenizde bir takım bir grup oluşabilir. Yöneticiniz Jüpiter ayrıca düz harekete geçen Neptün burcunuzda ve bu sizi öne geçirecek. Sezgileriniz artacak ama gerçeklerden kaçmayın. Uranüs 3. evinizde düşünme şeklimizi yeniliyor. Satürn 12. evde ki duruşu daha sert ve etki veren bir enerji. Sıkıntı, hastalık ve depresyon yaratıcı olabilir. Hapis bile söz konusu olabilir. Gezegeni sağlıklı kullanın. Satürn zamandır hayallere dalıp gitmeyin zamanı faydalı kullanın. 

Mars ise kariyer evinizde iyi niyetle yönetirseniz kariyer yükselişi yaşayabilirsiniz. 

4 Aralık Cumartesi saat 10.42’de Yay burcunda YeniAy ve Güneş Tutulması yaşayacaksınız. Ufkunuzu geliştirecek yeni başlangıçlar olsun hayatınızda. Kariyer eviniz hareketleniyor. Kendi işi olanlar, aktif olanlar, işlerini büyütmeye çalışanlar daha mutlu olabilir. Bu enerjiler altında yeni kararlar alınabilir. Başarı, ne kadar hızlı ve başarılı bir şekilde adapte olduğunuza ve uyum sağladığınıza bağlı olacaktır. 

19 Aralık Pazar saat 07.34’de İkizler burcunda Dolunay yaşanacak.  Venüs Retrosu başlayacak eski dostlar, eski işler, eski sevgililerden haberler gelecektir. Kökler ve ailevi konular yeni enerjiler alacaklar. İkizler Dolunay’ında ev ve işteki sorunlar önünüze gelecektir. Ailevi  konular, ebeveynler, akrabalar da sizi etkileyecek. Yalnızda kalın, dinleninde, mola yapın. Enerji düşecektir, sevdiğiniz insanları mutlu etmeye çalışın. Yemek hazırlayın, yürüyüşlere çıkın. Neşeyi davet evin. 

Sağlıklı güzel bir ay geçirmenizi dilerim…🆖

Bütüne katkı olsun.

🆖Karma ve Spiritüel Astrolog Nesrin Gündüz

SEGİYLE  SEVİNÇLE  UYUMLA daima.. 

Bu paylaşımlar size yardımcı olmak ve genele hitap edicidir. Kişisel konuşulmamaktadır. 

Kişisel Danışmanlık almak isteyenler, 

📣Bilgi ve iletişim için 

Mail 🌀sun_nes@hotmail.com 

📞05325880770 den 📩 Mesaj göndererek ulaşabilirsiniz..

                Günlük Yazılarım için

https://m.facebook.com/astrolognesrin/
https://www.instagram.com/sun_solar_astroloji/
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.